Te koop Grens 1 te Baarle-Nassau

post dateseptember 9, 2016  •   post categoriesLaatste Nieuws

Te koop Grens 1 te Baarle-Nassau

Te koop Grensweg1 Baarle-Nassau

Multifunctionele woning met bedrijfsruimte 4 km buiten de dorpskern van Baarle-Nassau/Hertog met uitstekende bereikbaarheid en binnenkort aansluiting op de te realiseren “rondweg” van Baarle-Nassau naar Turnhout.

Entree naar woongedeelte aangrenzend aan de bedrijfsruimte.
L-vormige sfeervolle ruime woonkamer met zwarte plavuizen vloer, nis voor een wand T.V. en twee openslaande tuindeuren, halfopen moderne keuken met natuurstenen aanrechtblad, diverse inbouwapparatuur zoals: rvs afzuigkap (siemens), combimagnetron (siemens), koelkast (pelgrim), inbouw vaatwasmachine (constucta). Het plafond van de woonkamer en keuken zijn voorzien van luxe (halogeen) inbouwspots.
Vervolgens de doorgang via een hal met toiletruimte (hangend sanitair) naar een ruim buitenterras met een overdekte veranda (volledige privacy). Terug via de hal en keuken, naar een hal met kleine slaapkamer, sauna en vaste trap naar ruime slaapkamer.
Terug naar begane grond, bijkeuken met voorziening voor wasmachine en droger opstelling, spoelbak, boiler 150 ltr (2015), badkamer voorzien van ligbad, moderne wastafel, inloop douche met diverse instellingen voor (sport)douche, designradiator en in het plafond inbouwspots.
Doorgang naar het kantoor met wederom een doorgang naar de bedrijfsruimte wat nu in gebruik is als showroom ± 163 m ². Vanuit de showroom is de doorgang naar de opslagruimte ± 75 m ² en vervolgens doorgang naar de buiten opslagruimte ± 448 m².

2e woongedeelte:

Entree, hal met toegang tot woonkamer en slaapkamer met wastafel, 2e slaapkamer en badkamer v.v. douche, wastafel en toilet.Vaste trap naar 1e verdieping, overloop, 3 slaapkamers, woonkamer, badkamer v.v. douche, wastafel en toilet. Vaste trap naar open zolderruimte.Vervolgens terug via de hal met toegang naar kelderruimte en doorgang naar het 2e woongedeelte.

Tot dit gedeelte van de woonruimte ligt modernisering / wijzigingen in de verwachting.

Om de toepasbaarheid van dit pand voor u te kunnen bepalen is een “vrijblijvende” bezichtiging aanbevolen! Bel persoonlijk: +31 620782205

Klik hier alle informatie