Kantoorruimte te huur Baarle-Nassau

post datenovember 3, 2015  •   post categoriesLaatste Nieuws

 

Kantoorruimte te huur Baarle-Nassau

Kantoorruimte te huur Baarle-Nassau

Kantoorruimte te huur Baarle-Nassau van 50 m2 in een representatief bedrijfspand eventueel in combinatie met een opslagruimte in hetzelfde pand.
Centrale entree met toiletruimte voldoende parkeergelegenheid en voorzien van alarm.

In Baarle kunt u niet alleen door de week, maar ook op zondag terecht voor een lekker dagje winkelen. In één van de winkelstraten van het dorp, vindt u gegarandeerd iets naar uw wens. Een geslaagd dagje shoppen eindigt natuurlijk met een heerlijk drankje in de zon op één van de vele terrasjes die het centrum van Baarle rijk is.

Baarle-Nassau heeft één bedrijventerrein dat deels in twee landen ligt, Baarle-Hertog heeft daarnaast nog eigen bedrijventerreinen, zie onderstaande afbeelding. Het bedrijventerrein Baarle-Nassau is een bedrijventerrein van ca. 12 hectare (netto) en ligt in de hoek Oordeelsestraat / Visweg / Kapelstraat. Op het terrein bevindt zich gemengde bedrijvigheid. Er zijn ca. 45 bedrijven gevestigd waarvan het grootste aandeel in de sector groothandel, detailhandel en dienstverlening. Er bevinden zich 3 bedrijven in de sector industrie. Deze 3 bedrijven bieden in verhouding de meeste werkgelegenheid op het bedrijventerrein, ca. 70% van de werknemers op het bedrijventerrein zijn werkzaam bij deze 3 bedrijven. De afzetmarkten van deze bedrijven zijn divers, van lokaal tot ook internationaal (19%). (bron: www.bedrijventerreinenwestbrabant.nl)

Bekijk hier meer informatie