2D en 3D plattegronden van uw woning

post datefebruari 10, 2016  •   post categoriesLaatste Nieuws

2D en 3D plattegrond voor uw woning

 

2D en 3D plattegronden van uw woning

Klik op de plattegrond en bekijk de 2D en 3D plattegronden en kies rechtsboven in het venster voor 2D of 3D weergave en links boven in het venster voor Begane Grond of Verdieping(en). Of klik hier….

Door deze toevoeging op onze website wordt de kans op verkoop/verhuur hiermee extra vergroot. Daarnaast maken we de plattegronden in zowel 2D als 3D. Hiermee kunnen de we plattegronden ook gebruiken voor:
– 2D- en 3D-plattegrond als FML-bestand en snelkoppeling voor gebruik op websites
– 2D- en 3D-plattegrond als link voor gebruik op eigen website en in social media
– 2D-plattegrond als jpeg-bestand van elke verdieping voor gebruik in bijvoorbeeld verkoopbrochure
– 3D aangezichten (jpeg-bestand) van elke verdieping van de woning

Je huis verkopen begint met de juiste voorbereidingen te maken van je woning. Zodat daarna perfecte foto’s gemaakt kunnen worden en je woning zich positief onderscheidt van de concurrentie. Echter, een volledige woningpresentatie bestaat niet alleen uit prachtige foto’s.

Er zijn meer hulpmiddelen die je kunt inschakelen om je huis aantrekkelijk te presenteren op internet. Een hele belangrijke stuk gereedschap, die perfect laat zien hoe groot je huis is, hoeveel ruimtes het bevat en hoe de indeling precies is, zijn 2D en 3D plattegronden.

De meeste verkopers hebben wel een plattegrond van hun huis in bezit. In de meeste gevallen zal dat een zwart-wit plattegrond zijn.

Als je je huis gaat verkopen dan is het een vereiste dat je een plattegrond kunt presenteren die helemaal van deze tijd is. Een zwart-wit exemplaar zijn hele puzzels voor potentiële kopers.

Full colour plattegronden met 2D en 3D technieken zijn veel gemakkelijker leesbaar. Bovendien is interactief met je potentiële nieuwe woning bezig zijn is de “leuke voorpret” om de juiste beslissing te kunnen maken.

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden, ook al heeft u de woning niet via ons in bemiddeling bel +31620782205!